Yatağan ilçesindeki siyah-beyazlı taraftarlar, takımlarının 0-4 kazandığı Gaziantepspor maçının ardından şampiyonluk kutlaması için Belediye Meydanı’nda bir araya geldi.
Beşiktaşlı taraftarlar, meşale yakıp tezahüratlarda bulunurken, bazı Beşiktaşlılar araçlarıyla konvoy oluşturup sevinç gösterilerinde bulundu.
Araçlarından açtıkları Beşiktaş marşlarıyla şampiyonluğu doyasıyla kutlayan Beşiktaşlılar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendi.
Kutlamalara katılan Beşiktaş taraftarı Yatağan Belediye Başkanı Hasan Haşmet Işık’a, Elif Çalık ve Gülsem Ocak isimli iki kız çocuğu çizdikleri “Karakartal ve Beşiktaş logolu” tabloyu hediye etti.
Yatağan Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı kutlamalar, ilçenin çeşitli mahallelerinde gece boyunca sürdü.
Sıradaki haber yükleniyor...
UYSAL ECZANESİCumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No:34/A Yatağan / Muğla / MUĞLA