Önceki gün AK PartiYatağan İlçe Yönetim Kuruluna istifasını sunduğunu belirten Güreli yaptığı açıklamada, “Yatağan Termik Santralindeki görev değişikliğim nedeniyle partime gerekli zamanı ayıramayacağım için partimdeki yönetim kurulu üyeliği görevinden istifa ettim” dedi.
Halit Güreli’nin Yatağan Termik Santralinde uzun süreden bu yana Baş Teknisyen olarak görev yaptığı ancak son olarak kendisine santral yönetimi tarafından vardiya amirliği görevinin verilmek istendiği ve bu edenle AK Parti Yönetimi ile ters düştüğü ileri sürüldü.
AK Parti içerisinde Güreli’nin bu görevi kabul etmesi durumunda partinin santral çalışanlarına karşı zor duruma düşürüleceği ve bunun etik olmayacağı için Güreli ya bu görevi kabul etmemesinin istendiği, kabul edecekse de İlçe Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etmesinin istendiği gelen duyumlar arasında.
Sıradaki haber yükleniyor...
UYSAL ECZANESİCumhuriyet Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No:34/A Yatağan / Muğla / MUĞLA