13 TEMMUZ 2018 08:41
Güncelleme: 14 EYLÜL 2026 14:39
Ahi Tayfa’dan “destek” çağrısı
Sıradaki haber yükleniyor...
Işık ile fikir alışverişinde bulunan taraftarlar, takımın bu sezon da ligde kalması için önümüzdeki günlerde bir etkinlik düzenleyeceklerini bildirdiler.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Işık, “Gösterdiğiniz çabadan dolayı sizlere teşekkür ediyor ve destekliyorum. 20 yılı yönetin 20 yılı başkan olarak toplamda 40 yıldır Yatağanspor’un içindeyim. Ancak Bölgesel Amatör Ligi, bir buçuk milyon lira bütçe gerektiren bir lig. Hadi 400 bin lira ben temin etsem, gerisi yine zor. Bu nedenle bir sıkıntı var. Ama sizlerin bu çabaları, iş adamları ve halkımızın katkılarıyla bu sorunu çözebilir, ayakta kalabiliriz. Yönetim, siyasiler, bürokratlar, iş adamlarımız ve taraftarlarımızın katılımıyla düzenleyeceğimiz yemekli gecede durum ortaya çıkar” diye konuştu.
Ligden çekilmek istemediklerini ve tıpkı geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ligde kalmayı istediklerini belirten taraftarlar ise, Başkan Işık’a takımın forma ve kaşkolunu hediye ettiler.